top of page
Vyhledat
  • veronikaptackovawe

Online seminář Vnitřní klid, síla, láska a přijetí změny

Aktualizováno: 21. 12. 2021

Ve spolupráci s Pavlínou Moučkovou jsme pro vás připravily novinku v podobě

online semináře s názvem: Vnitřní klid, síla, láska a přijetí změny. Tvořily jsme ho v daný čas a prostor, jako všechny naše akce. Protože jsme se nemohli scházet ve skupinách díky vládním opatřením spojeným s virem, rozhodly jsme se seminář vytvořit v online podobě. Obsahuje pestrou nabídku možností a technik práce s danými tématy. Můžete si s námi projít například meditace či techniku EFT, anebo na sebe nechat působit podporující skladby na daná témata.  Výhodou je, že si sami volíte své vlastní tempo, načasování a přestávky. Je jen na vás, a zda si ho projdete vcelku, nebo po částech.

Vše si řídíte sami. Část semináře je tvořen v přírodě. Můžete vnímat i její podporu. Seminář vytvořily:

terapeutka Pavlína Moučková, mluvené slovo a autorka textů

klavíristka Veronika Ptáčková, autorka hudby

Obsah semináře: 1. Skladba: Zklidnění a harmonizace 2. Cesta vnitřní síly a lásky 3. EFT: Přijetí a propuštění strachů 4. Tibetské mísy a zvonkohra 5. Meditace: Přijetí a propuštění strachů 6. Skladba: Přijetí a propuštění strachů 7. Jsme tvůrci svého života 8. Meditace: Spojení se svojí silou 9. Další možnosti, jak na sobě pracovat 10. Relaxace se zvuky lesa, zpěvem a zvonkohrou 11. Meditace: Spojení se Zdrojem 12. Změny v našem životě 13. Meditace: Přijetí změny 14. Skladba: Posílení vašeho záměru


Cena semináře 800,- Kč Objednávka semináře: pavli.mouckova@seznam.cz nebo mob.: 777257524

Obdržíte odkaz ke stažení 14GB videa ve formátu mp4. Je také možné objednat si video

o velikosti 9GB (nižší kvalita rozlišení obrazu), pokud byste měli málo místa pro uložení. Přejeme všem krásné dny, pevné zdraví a těšíme se s vámi na setkání v online podobě.


74 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page